En ny og effektiv måde, at hjælpe eleverne med teoriprøverne!

Alle dage har man som kørelærer skulle besvare spørgsmål vedrørende teoriprøve billeder. Ofte uden at kunne se billedet man talte, men kun ud fra elevens beskrivelse. Det har gjort det svært, at vide om man talte om ‘æbler eller pærer’. Det har vi nu fundet en effektiv løsning på! 
Dine elever kan nu klikke på en rød stjerne, hvis de ikke forstår billedet. Når eleven har markeret et billede, så dukker det op flere steder i køreskolens system:

 

I resultatoversigten

Hvis der er en rød stjerne ud for elevens navn i resultatoversigten, så har eleven markeret ét eller flere billeder. Klik på stjernen og se hvilke billeder.

Når du starter en lektion

Når du starter en lektion, så kan du vælge at lade dine elever scanne sig ind. Når eleverne er indscannet, så kan du se en oversigt med de billeder eleverne har markeret. De første i rækken er dem som er markeret af flest.

Når du gennemgår testresultat

I resultatoversigten efter endt teoritest kan du også få adgang til billeder markeret med rød stjerne. De er sorteret på samme måde som når du starter lektion.

Når du har gennemgået billedet med eleverne, så klikkes det fra og forsvinder ud af systemet igen. På den måde ser du hele tiden nye relevante billeder.
Når eleven ser den røde stjerne ser det ud som nedenstående:

0 kommentarer

Indsend en kommentar