Klasseundervisning når det er bedst!

Vi er på vores 5. generation af klasseundervisningssystem. I 2003 udgav vi vores første to-skærms system, som tog landets køreskoler med storm. I takt med den teknologiske udvikling har vi sidenhen opgraderet den ene gang efter den anden. Idag har vi nok Danmarks mest alsidige og gennemprøvede system til klasseundervisning.
Moderne elev system

Tilbyd dine elever adgang til Danmarks mest moderne online undervisning i køreteori og teoritests. Når dine elever er på vores system, så tilbyder vi chat support ugens 7 dage. Eleverne skal kun bruge deres mobilnummer for at logge ind – slut med glemte adgangskoder! Gennemprøvet fagligt materiale, og altid opdateret med nyeste officielle teoriprøver. Indeholder 600 teoriprøvebilleder, forskellige prøveformer og sprog samt en online teoribog m.m. Virker på mobil, tablet og computer.

stjernemarkering
Stjernemarkeringen

Alle kørelærere har modtaget spørgsmål fra elever om teoritest billeder, og alle ved at det kan være svært at give et præcist svar på noget man ikke kan se! Derfor kan eleverne nu markere de billeder, som de har spørgsmål til. Du kan se elevens markeringer i resultat statikken, og gennemgå med eleven eller du kan bede eleverne i teorilokalet om at scanne sig ind, og så kan i gennemgå de billeder flest har spørgsmål til. Det kan vise sig, at være meget tidsbesparende!

Detaljeret statistik

Vi har udvidet vores resultat statistik. I oversigten kan du se alle detaljer af elevernes fremskridt. Hvor meget eleven har øvet, hvad de har øvet på, hvad de har besvaret forkert, hvilke emner de har sværest ved osv.. Vi regner også ud om eleven er klar til at bestå den officielle teoriprøve ved med en farvemarkering (rød / gul / grøn). Oversigten er gratis for alle køreskoler.

Enkelt og nemt!

Det har aldrig været lettere, at bruge et undervisningssystem i teorilokalet.

Det kan være angstprovokerende, at skifte til et nyt undervisningssystem. Det har vi stor forståelse for, og vi har derfor designet systemet til at være intuitivt og ligetil. 
Udover, at systemet er let at bruge, så adskiller det sig ved, at det du afvikler i teorilokalet hænger direkte sammen med det eleverne øver online / hjemme. Det åbner for en række fordele og muligheder for innovation.
Særligt på disse 2 punkter kan vi hæve niveauet, og øge elevernes mulighed for at bestå:
1. Stjernemarkering – Eleven markerer billeder de har spørgsmål til, og du kan gennemgå f eks. i klassen .
2. Detaljeret resultat statistik – Her kan de se ALLE detaljer af elevens resultater, faglige svagheder, aktivitet m.v. 

Teoritest indholdet er opdelt i lærer og elev indhold. Dvs. du kan afvikle evaluerende tests i teorilokalet, som eleverne ikke kender! I vores nye system eksperimenterer vi også med video-test, som vi mener er et stærkt pædagogisk værktøj.
Eleverne har hjemmefra / online også en række muligheder for, at opgraderer deres viden. De kan bla. få test i de billeder som flest elever har fejl i, og de kan bruge vores Styrkeprøve, som kun tester dem i billeder de selv har fejlet i tidligere. Eleverne kan selv se, hvornår de er klar til teoriprøven med rød / gul / grøn markering.

✓ Online undervisningssystem, kræver ingen installation

✓ Til kategorierne: A, B, BE

✓ Teoritest og lektioner

✓ Test på Dansk og Engelsk

✓ Udgiv egne lektioner online til eleverne

✓ Nemt at komme igang med videovejledning

✓ Køb elevadgang og få gratis system

Nye tiltag …

Afvikling på PC / tablet

Undervisningssystemet kan som det første både afvikle på én og to skærme. Du kan afvikle fra PC / Mac / tablet / mobil (!). Afvikling på én skærm indeholder AI-generede stikord til lektionerne, som er lette at aflæse, så du ikke behøver to skærme.

Youtube i lektioner

Du kan tilgå Youtube (og Streetview) mens du underviser. Du kan også tilføje Youtube video direkte i din undervisning som et slide / dias.

Tegn på foto, video og vejtyper

Under lektioner og gennemgang af teoritest har du tegneværktøjer tilgængelige på skærmen. Du kan tegne ovenpå foto eller video for at understrege eller bruge en af vores standard vejtyper, og opsætte egne situationer.

Test på elevernes enheder

Du kan afvikle teoritest på elevernes egne enheder (mobil/tablet/computer) eller traditionelt på krydsark. Vi har valgt, at eleverne øver på egne enheder fremfor at se billeder på projektoren fordi det er et mere stabilt system (elever bliver ikke smidt af osv.). 

Undertekster på 5 sprog

Du kan valgfrit sætte undertekster på de teoriprøver som afvikles på projektoren. Vi tilbyder Dansk, Engelsk, Færøsk, Arabisk og Polsk.

Gamificering af testresultat

Når eleven gennemgår teorites på egen enhed, så kan du og klassen følge med i hvilke billeder alle har sværest ved. Dette skaber et konkurrence-element i klassen – eller populært sagt “gamificering”.

Video test

Teoritest kan nu afvikles med video. Dette udvider mulighederne ved, at lave en forklarende video med tilhørende test spørgsmål. Jo mere variation i klassen, jo lettere er det at fastholde elevernes opmærksomhed.

telefontider

Mandag til fredag
tlf. 70 236 237 mellem 12-16
Vi yder kun tlf-support til køreskoler, elever skal henvises til chat.

Chatsupport

Bemandet af robot 24/7.
Vi besvarer skriftlige henvendelser via chatten.
Henvis gerne elever til chatten på Teoriundervisning.dk.

Hent krydsark til Digital prøve

Du kan her frit downloade krydsark til den nye Digitale prøve.
Udskift blot det traditionelle krydsark, og undgå forvirring blandt eleverne.