På oversigten i dit undervisningssystem, kan du udgive lektioner til eleverne der benytter Teoriundervisning.dk. Du benytter ganske enkelt en tænd/sluk knap på linen med lektionen! 
Der er nu 2 måder eleven kan øve teori:

Den Digitale teoribog

På Teoriundervisning.dk har eleverne adgang til den Digitale Teoribog i online format. Teoribogen indeholder oplæsning, og taler til eleven i et direkte (ikke juridisk) sprog. Vi har markeret kapitlerne med numrene fra Undervisningsplanen, så eleverne kan følge med fra køreskolens lektionsplan.

 

Køreskolens teorilektioner (repetition)

Når du vælger at udgive egne lektioner til eleverne, så ses de som slideshows, på samme måde som når du afvikler på køreskolen. Lyden kan valgfrit oplæses af en robot på siden. Når eleven har gennemgået hele lektionen, så registreres det i tjekliste statistikken, så du kan følge elevens fremgang.

Sådan udgiver du lektionerne step-by-step

 1. Åbn hovedmenuen og vælg Sammensæt lektion
 2. Vælg emnerne i oversigten i den rækkefølge du ønsker dem vist
 3. Navngiv lektionen. Dette navn vil gå igen når eleven ser det
 4. Find lektionen i oversigten og klik den lille “skyder” til højre for at udgive (bekræft)

2 Kommentarer

 1. Mortens Køreskole

  Super nemt at oprette egne lektioner, dog ville det være at foretrække hvis man nemt kan redigere/ændre navn og evt. rækkefølge.

  • UndAdm

   Hej Morten

   Tusind tak for din feedback – vores produkt bliver kun bedre hver gang vi får feedback, så vi er meget taknemmelige!

   Vi tilbyder allerede nu, at du nemt kan ændre navn på lektioner og ændre rækkefølge på billeder, slette osv. Du skal blot gå ind på rediger lektion. Rækkefølgen af lektionerne er bestemt af den alfabetiske orden, du kan derfor med fordel kalde lektionerne “01 – Modul 1”, “02 – …” osv. for at sikre at de fremstår korrekt.

   Hvis du fortsat er i tvivl, så ring endelig til os på 70236237 (man-fre 12-16).

Indsend en kommentar