Driftstatus

19. Maj 2024: Eleverne har ikke kunne logge ind fra ca. kl. 17:10 og 30 minutter frem. Årsagen til problemet blev hurtigt fundet. Problemet er løst

18. Maj 2024: Vi har konstateret fejl i de teorilektioner eleven kan tilgå på siden (også dem som udgives af køreskolen). Teorilektionerne kortes af, så de indeholder færre slides end de skal. Problemet er løst

17. Maj 2024: Vi har udgivet vores første version af AI hjælp til eleverne (og skolerne) på vores wensites. Målet er at give bedre og mere præcis rådgivning lige der hvor man skal bruge det. Når eleverne er logget ind, så fungerer AI også som en virtuel kørelærer der kan besvare spørgsmål fra hele køreteorien.

22. Marts 2024: Teknisk fejl fundet i lyde / tekster til 4 digitale prøvebilleder. Billederne er midlertidigt taget af. Tekster blev udskiftet med noget som ikke passede til billedet. Fejlen har været der i 3-4 dage før vi opdagede det.

21. Marts 2024: Første online event med gennemgang af de digitale prøver for elever gennemført med success.

19. Marts 2024: Opdatering af Digital afvikling til klasseundervisning gennemført således at IOS brugere (iPhone/iPad) kan afvikle teoriprøver.

13. Marts 2024: Digitale teoriprøvebilleder udgivet.

1. Marts 2024: Digitale teoriprøvebilleder udgivet.

26. Februar 2024: Vi har til morgen haft et kortvarigt udfald på elevernes system. Fejlen er rettet. Opdatering: Igen til aften havde vi nedetid grundet én elevs misbrug / overbelastning af adgangen til systemet.

19. Februar 2024: Udgivelse af det nye Digitale prøveformat, hvor der ikke længere er “ja” og “nej” i testen. Elever kan stadig vælge de gamle formater indtil Færdselsstyrelsens udrulning er komplet. Det nye prøveformat kan nu vælges af eleverne på Teoriundervisning.dk.

15. Februar 2024: Vi har tilrettet nogle af de første digitale teoriprøvebilleder, samt tilføjet en stribe ny digitale billeder. Du kan finde billederne ved at lave en emneprøve og vælge Digital Prøve på listen med de øvrige emner. Eleverne ser ligeledes en test under Emneprøver.

14. Februar 2024: Vi har opdateret de sidste lydfiler idag efter seneste opdatering af ny speak. Lydniveauerne skulle nu være ens på hele linien.

5. Februar 2024: I dag har vi udgivet de første Digitale prøver til både klasseundervisning og til eleverne online. Vi vil i den kommende tid udgive nye Digitale prøvebilleder løbende.

1. Februar 2024: Vi har fjernet skillebladet med “easypiecy” efter vores video i undervisningssystemet.

30. Januar 2024: Vi har idag opdateret al indtaling (lyd) til teoriprøverne. Alt er blevet gen-indtalt, og lyden er blevet mere ensartet med en højere kvalitet. Vi forsøger at udgive så fejlfrit som muligt, men skulle du opdage en fejl med lyden, så skriv til os på info@teoriundervisning.dk og så bliver det tilrettet med det samme.

22. Januar 2024: Produktet 24 timer gratis er midlertidigt taget ned til teknisk gennemgang. Vi forventer at genudgive produktet snarligt.

21. Januar 2024: Vi har registreret et kortvarigt udfald på Teoriundervisning.dk. ejlen blev rettet med det samme.

18. December 2023: I forbindelse med sammenlægningen med vores søsterselskab, så har vores virksomhed skiftet navn til Easypiecy E-learning ApS. Vi udmelder mere på mail senere.

13. December 2023: I aften mellem 22-24 kan der være udfald på vores hjemmesider pga. en teknisk opdatering hos vores udbyder.

11. December 2023: Vi har tilrettet cirka 15 billeder i de evaluerende prøve til kategori B i læresystemet. 

6. December 2023: Nogle elever har oplevet en hvid skærm ved login idag og igår. Det er fejl der kom efter seneste opdatering. fejlen er rettet kl.15:30 idag

4. December 2023: Vi har nu udgivet en udgave af teoriprøverne som har samme funktionalitet som de nye Digitale prøver som officielt udrulles fra januar 2024. Eleverne er tidsbegrænset til 25 minutter, og de kan gå frem og tilbage mellem billederne indenfor dette tidsrum. Senere vil vi udgive en udgave som layoutmæssigt ligner den rigtige prøve mere. Den nye prøvetype tæller med i trafiklyset på siden.

8. November 2023: Visningen af den Digitale Teoribog har været ude af drift, den virker igen nu. 

14. Oktober 2023: Siden har kortvarigt været nede lørdag eftermiddag. 

28. September 2023: Vi havde et kortvarigt nedbrud til morgen. Problemet omfattede afvikling af teoritests. Det blev løst cirka kl.8:45.

8. September 2023: Der er tilføjet muligheden for, at vælge emner når eleverne har scannet sig ind i starten af lektion, og på den måde se mere specifikt på elevernes resultater. Vi har midlertidigt fjernet AI-testen i undervisningssystemet pga. nogle tekniske udfordringer. Funktionen vil blive re-introduceret i 2024.

6. September 2023: Der har været et kortvarigt nedbrud på elevernes system. Det har primært berørt elever som har forsøgt at logge ind i tidsrummet mellem kl.17:37 og 18:58.

28. August 2023: Vi har haft et teknisk nedbrud tidligt mandag aften. Vi beklager ulejligheden! Problemet bør være endeligt løst nu.

28. August 2023: Rettelser til gennemførelse af A.I. test udgivet. Vi havde dels en fejl med at elever kunne tage A.I. testen via mobil og efterførlgende at de kunne bruge den via iPhone (IOS) – begge fejl er rettet nu.

28. August 2023: Idag har vi udgivet 5 nye teoriprøvebilleder, 2 til køreskolen og 3 til eleverne.

18. August 2023: Vi har idag haft nogle tekniske udfordringer. Derfor kan nogle elever have oplevet en blank forside efter login. Hvis en elev har oplevet det, så kan de bare skrive til os via chatten, og vi hjælper dem hurtigt (også lørdag / søndag). Vi forventer en endelig løsning på problemet mandag den 21. August.

15. August 2023: Cykelgade tilføjet til Teorilektion 4 kategori A + B samt sammensætningen af indhold.

14. August 2023: Vi er igang med at gennemse teoriprøve-materiale udviklet siden 2003. I den forbindelse vil vi (gen)udgive en del teoriprøver til både eleverne og teorilokalet. Idag har vi udgivet 17 nye teoriprøvebilleder. Vi forventer, at udgive op mod 100 nye teoriprøvebilleder før Nytår!

8. August 2023: For at genere færrest mulige elever, så har vi valgt at slække lidt på vores politik omkring, at elever ikke kan tage mere end 300 teoritests. Her er hvad vi har gjort: a) Eleverne kan tage op til 400 tests nu (gennemsnittet tager 33 tests) – b) De advarsler eleverne modtager om den øvre grænse på 400 tests, er blevet mere blødt formuleret for ikke at skræmme eleverne. – c) De elever som har et stort behov for at tage mange tests bliver i vores mails inviteret til at skrive til os, hvorefter vi i de fleste tilfælde vil åbne op for, at eleven kan tage op til 600 tests. Vores politik er ikke lavet for at genere elever med stort behov for at øve, men udelukkende for at komme misbrug til livs. 

27. Juli 2023: I dag har vi tilføjet 3 evaluerende test til kategori B (Dansk + Engelsk) til eleverne.

26. Juli 2023: Idag har vi tilføjet en ny efterspurgt funktion i elev-statistikken. Det er nu muligt at se hvor tests eleven har taget og hvor mange der er bestået ud af dem. Trafiklys-udregningen er dog fortsat vores anbefalede metode, da den også tager højde for at der er øvet fornyligt.

25. Juli 2023: Vi har foretaget en lang række opdateringer af vores system i dag. Særligt har vi gjort 2-skærms systemet bedre ved QR-scanning og teoritest. Vi har tilføjet hvor mange tests den enkelte elev har taget og hvor mange af dem som er bestået på statistik siden. Derudover, så har vi rettet en række mindre småfejl rundt omkring på både lærer og elev del.

18. Juli 2023: Apple har endnu engang lavet en opdatering som har drillet vores system. Vi opdagede det igår, og idag er problemet løst. Eleverne har fortsat en version uden lyd som kan afvikles fra iPhone / iPad / MacOS. Vi forventer at udgive en app som endeligt udrydder problemer med Apple tidligt på efteråret.

16. Juni 2023: Vi har fortsat elever med IOS (iPhone/iPad) som oplever tekniske udfordringer. For de fleste kan det løses ved at opdatere IOS. Vi har en opdateret guide i chatsupporten.

15. Juni 2023: Vi har har opgraderet dårlig lydkvalitet i vores tavletest.

13. Juni 2023: Layout til test på iPhone er tilrettet, således at menuen ikke står i vejen for læsning af spørgsmål / udsagn.

5. Juni 2023: Mandag formiddag oplevede vi et kortvarigt udfald på afvikling af teoritests. 

31. Maj 2023: Idag har vi opdateret elev siden med en ny version af tests til iPhone / iPad. Den nye test indeholder ingen lyd, da Apple ikke tillader dette længere på IOS. Testen er udstyret med en nedtælling på hvert billede for, at presse eleven. Samtidig har vi erfaret at nogle IOS-brugere (ikke alle) ikke kan få vores videoprøve og lyd i lektioner til at afspille. Vi er opmærksomme på problemet, men har for nu ingen kortsigtet løsning. Alt virker på PC, Mac og Android. På sigt vil vi arbejde på at forbedre yderligere.


30. Maj 2023: Vi har efter vores seneste opdatering forrige mandag haft problemer med elevernes teoritests på iPhone / iPads. Vi ved ikke hvorfor nu, men Apple har valgt at blokere vores tests, da de ikke vil have at vi afvikler lyd fra hjemmesiden. Vi har ikke lavet ændringer på teoritests. Vi er i fuld sving med at udgive en ny løsning som vil fungere på iPhone / iPad. Vi har forhåbentlig allerede en løsning klar onsdag d.31 maj.


10. Maj 2023:
Vi har idag opdateret med mindre forbedringer som vedrører oversættelser og undertekster, test resultat gennemgang, og emnetest generering. Samtidig har vi opdateret i elev versionen til iPhone/iPad/Mac.


2. Maj 2023: Vi har idag udgivet en række forbedringer: 1) Stabilisering af QR-scan vedr. rød stjerne (start af lektion) – 2) Aktiveringskoder kan nu også forlænge elevens adgang – 3) Fejl i undertekster til tests rettet – 4) Elevens lektioner registreres først som gennemgået ved sidste slide.


1. Maj 2023: Vi har idag introduceret Beståelsesgarantien, som giver elever som mod forventning ikke består, 30 dages forlængelse af deres adgang.